21.03.2007 г., 13:52 ч.

* * * 

  Поезия
452 0 3
Казват, всеки човек
уникален е в своята вътрешност.
В хаоса мой подреденост?!
Ако я има, ще се изгубя.

Не може да търсиш в мен
подобрено свое подобие.
Дори огледалото стенно
разказва друга история.

Не може да искаш от мен,
не приела своята същност,
да бъда солиден рефрен -
та аз все още се търся.

Не искам да мислиш за мен,
че в калъп рамкиран живея.
Виж гордия скален орел -
като него волно се рея!

Но искам да знаеш едно:
когато умора усетя,
бих искала в ТВОЙТО гнездо,
до ТЕБ, тихо да седна.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??