27.04.2007 г., 22:51 ч.

* * * 

  Поезия
571 0 0
 

Поглеждам в твоите очи

и искам ми се аз да те убия,

да целувам твоите очи,

даряващи такава  обич-болка.



Обичам те! А ти дали обичаш мен?

Презирам те! А ти дали презираш мен?

Целувам те! А ти дали целуваш мен?

Убивам те! А ти дали убиваш мен?



Ти си дявол в човешки облик,

ти си ангел в човешки лик,

очите ти - убииствено красиви - 

даряват ми любов и болка в този миг.



Убивам те - умирам с теб

в бездната на любовта-омраза.

Жадувам те, презирам те...

Дали?

За обичта невярна в твоите очи.

© Александрина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??