17.11.2007 г., 0:44 ч.

***** 

  Поезия » Любовна
602 0 4
Обичам те и знам как да те обичам,

както знам, че друг на теб не прилича.

Обичам те и ти дарявам обичта,

обичам те докато съществува света!

 

 

Ти си сбъднатите ми мечти,

всяка мисъл в ума ми си ТИ,

Ти си всичко, което желах,

за теб съживих се, след като за тебе умрях!

 

По-хубаво същество от теб няма,

по-дълбока няма от моята рана,

от теб няма нищо по-прекрасно на света!

Ти си началото и краят, денят и нощта!

 

Не знам защо толкова те нараних,

не знам защо обичта си на друг подарих,

но знам, че осъзнах какво имам в свойта ръка

и че ТИ си всичко - ЛюбовтА... Обичта... и СветА!

 

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • а пепи това не го бях чел но случайно попаднах на него!!страхотно е!!ти маи винаги пишеш прекрасни стихове, при теб бяма лош!!!прегръдки за малкото сладко Пепи
  • Мерси
  • Много трогващо стихче!
    Пожелавам ти от сърце да не съжаляваш за нищо, и да бъдеш много много щастлива!!!6+
  • По-добре късно:>отколкото никога.А може биточно сега е времето;>
Предложения
: ??:??