6.02.2007 г., 20:20 ч.

? ? ? 

  Поезия
616 0 1
Мъка. Защо го направи?
Болка. Защо е така?
Страдание. Ти ме остави?
Рана. Протягам ръка.

Стон - на сподавена нежност.
Капка - от синя сълза.
Писък - потъва навеки.
Сърце - във него горя.

Полет - крилата прекърши.
Облак - слънцето скри.
Дума - кога ще се свърши?
Истина - никога ли?

Мъка. Толкова пъти.
Болка.Убити мечти.
Страдание - тягост сред пътя.
Рана - тя много люти.

Стон и ридание тихо.
Капка - от кървава истина.
Писък - желание диво.
Сърце - продупчено с мисъл.

Полет - разбит във земята.
Облак - дъгата отсича.
Дума - от болка, в която
Истина - тебе обичам...

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??