13.05.2007 г., 17:24 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
918 0 0
Кажи ми, има ли магия,
от която да спре да боли?
Да не чувстваш тъга в душата,
а щастлива да си ти.

Има ли магия,
която сълзите да спре?
Да не се стичат тъжно
по твоето лице...

Кажи ми, има ли начин
с радост да те даря,
дори последна да ми е,
аз ще ти я подаря!

© КриСинКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??