4.03.2004 г., 16:44 ч.

* * * 

  Поезия
1238 0 0

Различен си.
В теб нещо се променя.
Различен си.
Морето - до колене.
Обзела те е еуфория,
практиката равна на теория.
Времето е лошо, но прекрасно.
Очакваш срещите си страстно.
Обичаш ли?
Това е твоят ден.
Обичаш ли?
Щастлив, опиянен,
пред тебе всичко розовее,
душата като слънце грее.
Чувства странни и различни,
тръпки в помисли лирични,
завладяват те. Вилнеят...
Музи поетични пеят.
Някъде далеч в безкрайността
умира твойта самота
прогонена от любовта.

 

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??