5.07.2006 г., 0:15 ч.

* * *  

  Поезия
563 0 4

Пред мен стоиш...
Мечти сътворени
изпълваш с красота.
Когато заспиш
казваш, че със мен
сънят ти е в нощта.
В погледа син
желание има
и повик...
Греховен копнеж.
Със страстен ензим
в бушуваща зима
застилаш любовен манеж.
Устни и трепети,
свирепия студ
прогонват от жадни тела.
Гребеме със шепите.
Любовен етюд...
Безкраен триумф на страстта.

 

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??