21.03.2005 г., 14:50 ч.

* * * 

  Поезия
1016 0 1
Когато те срещнах,
видях през очите ти
целия свят.
Когато си тръгвах
целият свят беше изчезнал.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??