20.06.2007 г., 18:54 ч.

* * * 

  Поезия
809 0 0

Мислите ме объркват,
копнежите ме разплакват,
нощите се завъртат -
дните ми ги очакват.

Сънищата ме будят -
сложни и неразбрани,
устните ме целуват -
мълачиво, неразгадани.

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??