19.02.2005 г., 19:04 ч.

* * * 

  Поезия
777 0 1
И Аз съм!
Зъл съм!
Решил съм!
Дошъл съм!
Пробил съм
главите
със хората скрити -
покрити,
разбити,
от музата бити -
бандити
наричат ни някои -
овците!
Мечтите,
дано да се сбъднат,
нали, бе?
Искрите
подпалват барута
и сит е!
Човекът
за знание жаден,
изваден
от унеса лепкав и гаден.
Съзнание диво -
не виждащо сиво
и криво,
не действам плашливо,
а живо!

© Сан Ториъм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??