9.11.2005 г., 17:19 ч.

*** 

  Поезия
676 0 0
             Исках само да ме прегърнеш,
             а усетих ръцете ти безчувствени,
             забравил си да ме целуваш нежно,
             това значи ли, че не ме обичаш? 
             А къде остана любовта ти?

             Незнам как можа да ме излъжеш,
             не проумявам как можах да ти повярвам,
             защо закле ми се във вярност,
             защо обеща да ме направиш щастлива?
             Обърка ми живота, защо го направи?

             Искам да си отмъстя, дали ще мога?
             Искам да те нараня, дали ще те боли?
             Искам да усетиш болката, обидата...

             Дали ще разбереш какво ми причини?
             Ще дойдеш ли с молба да ти простя?

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??