Nov 9, 2005, 5:19 PM

*** 

  Poetry
677 0 0
             Исках само да ме прегърнеш,
             а усетих ръцете ти безчувствени,
             забравил си да ме целуваш нежно,
             това значи ли, че не ме обичаш? 
             А къде остана любовта ти?

             Незнам как можа да ме излъжеш,
             не проумявам как можах да ти повярвам,
             защо закле ми се във вярност,
             защо обеща да ме направиш щастлива?
             Обърка ми живота, защо го направи?

             Искам да си отмъстя, дали ще мога?
             Искам да те нараня, дали ще те боли?
             Искам да усетиш болката, обидата...

             Дали ще разбереш какво ми причини?
             Ще дойдеш ли с молба да ти простя?

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??