30.04.2005 г., 20:27 ч.

*** 

  Поезия
589 0 0
Тази вечер те рисувах,
но не със молив и бои,
рисувах те, истински, реален,
рисувах те със своите сълзи...
Рисувах те, представях си, че си при мен,
че не си далече, че ще те виждам всеки ден...
Рисувах те, а после те сънувах.
Сънувах как целуваше ме ти,
а от целувките ти още ме боли...
Сънувах те, рисувах те
и дъгло плаках...
Рисувах те със своите сълзи...
Рисувах те, защото чаках
при мене да се върнеш ти...

© Денница Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??