28.05.2006 г., 0:20 ч.

* * * 

  Поезия
476 0 3

Понякога благодаря на Господ –

тъй, просто, че тревата е зелена.

Понякога аз Бога благославям,

че сътворил е песента на птиците.

 

Друг път, загледана в морето

аз мисля за безбрежността на Рая

и тихо, със усмивка на лицето

въздъхвам аз и трепетно мечтая.

 

Благодаря на Бога за небето,

за облаците, залезите мили...

Благодаря на Бога за сърцето,

в което те гнездо са свили.

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??