30.03.2011 г., 21:59 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
468 0 0

Косите ù са облаци,

лицето ù – небе,

очите ù са гълъби,

а устните – море.

Чертите ù са сякаш

изваяни от мрамор.

 

В сребърния поглед –

звънът на тишината,

в сияйната усмивка –

смехът на светлината.

 

Намигне ли на някой,

усмихва се дъгата

след най-голяма буря.

 

Портрет на свободата.

 

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??