4.11.2005 г., 1:13 ч.

* * * 

  Поезия
592 0 0



Често искам да се гмурна в нечий чужд живот,
да се почувствам друга и различна.
Често искам да променя естествения ход
на моето мрачно съществуване и съдба трагична.

Да бъда непозната за самата себе си,
да изтръпна в болката на някой друг,
да се смея весело, чрез нечий чужди устни,
да бъда някъде другаде, но не й тук

сред самотата на моята тъжна душа,
гушеща се в безвучни четиристишия.
Или просто да изчезна в съзнанието на някое момиче красиво,
по-светло и добро от мен, а може би и по-щасливо....

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??