17.11.2005 г., 14:28 ч.

* * * 

  Поезия
779 0 1





Нощта жадно изпива сълзите ми,
които бавно се стичат от очите ми.
Тя взима  в своите хладни ръце,
болката на моето ридаещо сърце.

Нощта ме крие в своята прегръдка,
отпива от очите ми глътка подир глътка
от отровата, която ме убива
и в друга нова тъмнина смъртта ме обвива.

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??