26.09.2005 г., 15:41 ч.

*** 

  Поезия
842 0 1

Не всичко е любов, нали?

Това  успя  добре да ми покажеш.

И на най-щастливите ни дни

днес гледам като през опушено стъкло,

за да не може споменът за тях

да ме заслепи отново.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??