26 сент. 2005 г., 15:41

*** 

  Поэзия
845 0 1

Не всичко е любов, нали?

Това  успя  добре да ми покажеш.

И на най-щастливите ни дни

днес гледам като през опушено стъкло,

за да не може споменът за тях

да ме заслепи отново.

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??