27.09.2005 г., 21:24 ч.

*** 

  Поезия
817 0 1

Прегръщаш ме,а после ме оставяш,
поглеждаш ме в очите и си заминаваш.
Протягам аз сега ръка с надеждата да те докосна,
но колкото и дълго да стоя ще виждам само тъмнината!

Обичам те,но ти не го разбра,
обичам те и винаги ще е така.
Ще стоя взираща се в нощта,
чакаща и тръпнеща сега.
Ще виждам само твоите очи
и ще чувам винаги гласа ти!

Но колкото и дълго да се взирам,
нощта не ще те промени.
Но ще те чакам винаги любими,
дори и много път да ни дели!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво е както всичките неща които пражиш...Просто жсичко е толкова красиво и някак невероятно нежно...Харесва ми...Продалжавай в сащият дух...
Предложения
: ??:??