8.06.2005 г., 8:58 ч.

* * * 

  Поезия
1116 0 0

Обичаш да казват "Обичам те",
обичаш и други неща, но мразиш
когато те оставят за дълго сама.
Обичаш много да си играеш
с наивните мъжки сърца, но някой ден
и с теб ще заиграят тази игра.
Обичаш, когато разбиваш
нечия съкровена мечта,
но страдаш когато дойде при теб любовта.
Обичаш да правиш грешки
и да объркваш пътя в нощта,
но силно мразиш момента,
когато на врата ти дойде страха.

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??