10.02.2006 г., 14:10 ч.

* * * 

  Поезия
518 0 1
"Всяка раздяла е ново начало"
Виж само,колко просто звучи.
Сляпа бях и не бях осъзнала,
че всъщност щастието мое си ти.


Останаха думи неказани
и скрити тайни във мен.
Остана сърцето белязано
помрачняло сред светлия ден.


Само спомена в мен се стаява
и парят в очите сълзи.
Безкрайно тежка е тази раздяла,
но вярвам,че някой ден ще ми простиш.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??