29.05.2004 г., 0:33 ч.

* * * 

  Поезия
1181 0 0
Дори когато трябва да отидеш до някъде ей така
само за да го направиш 
не взимай нищо със себе си  нека всичко остане
за да види какво е без теб
и не след време а след нещо много повече от време
когато вратата отново проплаче
ще се видим ако можем заринати в прах
смалени от студ
Взаимни
първо оставям очите си нека видят какво е без мен

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??