5.05.2006 г., 17:43 ч.

* * *  

  Поезия
695 0 1

Очаквам лятото, но то е във безкрая.
Жадувам този миг и искам да играя.
Лика ти щом пред мен се появи,
не мога да се спра и нежно ще те галя.
Ще бъдеш моя господар и три желания ще са отплата.
Аз цял живот ще бъда птица бяла,
а ти ще бъдеш топло лято,
усмивката ти - вятър свеж,
ръцете ти - прохладната наслада.

 

© Еми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво!!! Толкова нежни сравнения!...
Предложения
: ??:??