May 5, 2006, 5:43 PM

* * *  

  Poetry
652 0 1

Очаквам лятото, но то е във безкрая.
Жадувам този миг и искам да играя.
Лика ти щом пред мен се появи,
не мога да се спра и нежно ще те галя.
Ще бъдеш моя господар и три желания ще са отплата.
Аз цял живот ще бъда птица бяла,
а ти ще бъдеш топло лято,
усмивката ти - вятър свеж,
ръцете ти - прохладната наслада.

 

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво!!! Толкова нежни сравнения!...
Random works
: ??:??