13.04.2004 г., 15:00 ч.

* * * 

  Поезия
1585 1 1

Към теб политат мойте мисли
Аз пленник съм на самотата
И спомних си за твоята целувка
Потънал в бездната на тишината

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??