1.06.2004 г., 14:46 ч.

* * * 

  Поезия
1129 0 0
 С черна дълга роба и прашасала брада
 край огъня приседна с тояга изсвистя
 едно объркано видение от звезди и орехови клони
 от живи въглени
 и дим разгонен…
 Към реката отивам там има върба
 и подмоли чудовищно прикрити
 дом на разни същества които много ме обичат
 очакват с тях да споделя това което виждам
 когато избягам обърнал гръб на всичко до сега

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??