Jun 1, 2004, 2:46 PM

* * * 

  Poetry
1123 0 0
 С черна дълга роба и прашасала брада
 край огъня приседна с тояга изсвистя
 едно объркано видение от звезди и орехови клони
 от живи въглени
 и дим разгонен…
 Към реката отивам там има върба
 и подмоли чудовищно прикрити
 дом на разни същества които много ме обичат
 очакват с тях да споделя това което виждам
 когато избягам обърнал гръб на всичко до сега

© Весел Ин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??