13.08.2005 г., 12:05 ч.

* * * 

  Поезия
552 0 0
В самотните полета на душата ми
пониква доверчиво цвете.
А вятърът изкачва стъпалата
към кръчмата на блудните поети.
Те тръгват подир него неохотно,
следи от тръни носят по челата.
Сърцето ми остава да им свети,
додето чакам тихо моя Вятър.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??