26.06.2004 г., 0:02 ч.

* * * 

  Поезия
1157 0 0
Реалният факт се превръща в субстрат,
храна за всички нещастници,
от която черпят сили себе си да бранят
и другите от нужда да петнят.
Идва период, в който всичко се забравя,
битките излизат мъничка шега,
а аз доброволно навлизам в редовете
на еснафската среда…
Смисъл търсим,
в което ни е дадено,
в мръсотията на пълното преливане,
там където се израждат формите
и на кръст са разпнати реформите,
Изчезват …
Свят на непостоянни дадености,
между които смътно виждаме началото.
Какво получаваме за цялото това старание?
Идват халюцинации облечени в бяло
и те хващат за ръцете...

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??