11.09.2005 г., 14:34 ч.

* * * 

  Поезия
866 0 2
11-ти септември

Сринат свят и ера приключена.
Имена незаписани в погреб студен.
Радост попарена в души заключени.
Спомен разтърсващ и теб и мен.
 
Приоритети наново подреждани,
Заключени къщи, неверие в бъдното.
Неподозирана сила срещу премеждията,
И пак оцеляване на гроба на мъртвите.
 
Черни дрехи върху черната болка,
Ушити от друг, подобен на теб.
Стига нещастия-стига ни толкова!
Време е вече за доверчиви ръце!

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??