Sep 11, 2005, 2:34 PM

* * * 

  Poetry
868 0 2
11-ти септември

Сринат свят и ера приключена.
Имена незаписани в погреб студен.
Радост попарена в души заключени.
Спомен разтърсващ и теб и мен.
 
Приоритети наново подреждани,
Заключени къщи, неверие в бъдното.
Неподозирана сила срещу премеждията,
И пак оцеляване на гроба на мъртвите.
 
Черни дрехи върху черната болка,
Ушити от друг, подобен на теб.
Стига нещастия-стига ни толкова!
Време е вече за доверчиви ръце!

© Вяра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??