11.12.2005 г., 1:38 ч.

* * * 

  Поезия
669 0 0

Едно сърце за теб тупти...

Едно сърце се моли

любовта ти никога да не изстива...

Ти знаеш, че ако си идеш,

а с теб си иде любовта,

кладите огнени ще угаснат,

ще остане само жар,

а то не може,  без

огън просто не може да живее.

Бъди за него клада огнена!

Подклаждай го с красивите усмивки...

Не му отнемай любовта,

която действа му като наркотик,

то свикна с нея и, ако му я отнемеш,

ще умре!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??