19.12.2008 г., 18:11 ч.

* * * 

  Поезия
998 0 5
... моята жена... (дали?)

Една жена със мен живее.
Една жена разпръсква аромат.
Една жена влудява мойте мисли.
Една жена... побърква мойте страсти...

Една жена заспива с мен.
Една жена се буди сутрин.
Една жена обсебва сетивата.
Една жена... не вижда, че съм там...

© Ру Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??