14.11.2005 г., 23:51 ч.

* * * 

  Поезия
599 0 0

Добре дошъл пак при болката и самотата!
Ела да видиш как е тук!
Сякаш в сърцето нож забиват,а лицето
вечно мокро е.
Сълзите стичат се една след друга,
мигът превръща се във вечности всичко
обляно в тишина,и самотата тихичко
нахлува в мен.
Как да я прогоня?
Как сълзите да спра и болката в сърцето?
Дължиш ми този отговор-всичко това
дължа на теб!
Върни се или завинаги тръгни и
никога не се завръщай!!!

© Веси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??