Nov 14, 2005, 11:51 PM

* * * 

  Poetry
602 0 0

Добре дошъл пак при болката и самотата!
Ела да видиш как е тук!
Сякаш в сърцето нож забиват,а лицето
вечно мокро е.
Сълзите стичат се една след друга,
мигът превръща се във вечности всичко
обляно в тишина,и самотата тихичко
нахлува в мен.
Как да я прогоня?
Как сълзите да спра и болката в сърцето?
Дължиш ми този отговор-всичко това
дължа на теб!
Върни се или завинаги тръгни и
никога не се завръщай!!!

© Веси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??