29.03.2013 г., 11:19 ч.

* * * 

  Поезия
397 0 0

в стените на времето ли да зазидаме любовта си

изтерзана...

или тя - все едно се ражда сега

да побегне и да заживее новия си живот,

ти оставаш,

защото някак си чувството те зове,

а аз продължавам

по старому,

все едно нищо не е било

и някак си в незабравимото

продължаваме

да се поглеждаме

сякаш нищо не е било

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??