Ако се сетите някога за мен,
спомнете си за онова момиче,
дето Ви разсмива всеки ден
и цъфти като мартенско кокиче.
Спомнете си за нейните шеги,
разказвани със толкоз хумор,
спомнете си как ще Ви утеши,
как ще Ви разсмее само с дума.
Спомнете си колко Ви обича,
как Ви дава толкова любов,
спомнете си как ще изтича,
веднага щом дочуе нечий зов.
Ако се сетите някога за мен,
спомнете си усмихнато момиче,
но не забравяйте, че мина този ден
и то отнигде няма да дотича.
© Адриана Бедникова Всички права запазени