11.11.2012 г., 16:46 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
352 0 0

Ново слънце

ли изгря

на хоризонта?!

Сянка 

в миг полази

върху мен...

Старата луна

от срам стопи се

(знае толкова

неща за нас).

Страстно

земетръсни,

ураганно

шеметни.

Бликнали и

отшумяли

с тихи стъпки

самодивски,

в час потаен

и невидим.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??