24.04.2013 г., 8:02 ч.

* * * 

  Поезия
427 0 0

ти се опитваш да избягаш

от примката на любовта,

аз се опитвам 

да я затегна...

ти се опитваш

да останеш,

аз искам да те отпратя

и някъде по пътя

прокле ни с клетви хиляди

осъдената ни любов,

та вечно е на кръстопът...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??