22.10.2017 г., 22:00 ч.  

... 

  Поезия » Друга
350 0 0

 

 

Никои не ти казва в  очите истината,
нито господ, нито светият дух, нито църквата. 
Нито смърта лежаща до теб  на одъра...
- какво искаш тогава Ти от Нея.

 

Бъди щастлив, че с ралото си ореш нивата
и с потта си я поливаш...

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??