10.12.2009 г., 22:02 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
684 0 2

      Едно момиче всеки ден с поглед го следи...

      Едно момиче всеки ден сънува неговите очи...

      Едно момиче все за него си мечтае

      и устните си с неговите да слее тя желае...

 

      И, щом го види, потрепва нейното сърце,

      пламват очите ù и грейва нейното лице.

      Всяко докосване и поглед между тях

      за нея е адски грях...

      Грях, който душата ù чиста изгаря

      и неприлични желания за него в нея разтваря...

 

      Чувствата си, толкова живи и красиви,

      тя няма как с него да сподели.

      Съдбата е решила тя да страда

      и между тях е сложила преграда.

      Думите остават неизречени,

      а сърцата - завинаги разсечени...

© Елена Върбанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??