19.10.2012 г., 13:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
404 0 0

Изгубихме се,

за да се намерим...

пак...

искаш шанс,

шансът е светлина,

искаш време,

времето е воля

и търпение,

искаш любовта,

любовта е живот...

какво да ти дам,

любов,

щом толкова изгубих,

че имам само

себе си...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??