1.03.2012 г., 14:33 ч.

--- 

  Поезия » Любовна
529 1 0

Мълчанието направо ме убиваше.
Как може да е толкова инат?
Сърцето ми в гърдите спираше,
тъга ли беше, или просто яд...

Да каже дума, две, но не намираше.
Да чупя, плача, да крещя?
Той нищичко ли не разбираше?
Да взема аз да помълча...

И утре... пак.

© Екатерина Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??