13.11.2013 г., 22:10 ч.

* * * 

  Поезия
439 0 0

не съжалявам...

не страдам,

и не се упреквам...

просто се случи така -

ти искаше едно

неосезаемо усещане,

аз си играех с една илюзия...

и се разминахме по средата

на пламналата страст...

не страдам,

че нещо е започнало,

не страдаш

и се опитваш да не мислиш за мен...

сега се опитай да си представиш

какво щеше да бъде,

което не беше...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??