19.02.2021 г., 18:40 ч.

Имам надежда 

  Поезия » Любовна
354 0 2

Може би си давам празни надежди,
може би себе си лъжа,
но усещам нежност в гласа ти,
която отдавна я търся!

 

Влюбих се, в две топли сини очи,
които прогониха мрачния ден
и някак щом ги погледна,
оставам във плен.

 

Не искам мигът да си отива,
нека така да стои, 
защото после тъгата гостува,
а при нея тишина не личи! 

 

Всички песни прослушах
и напомнят ми всички за теб,
но така и не открих онази,
която най-добре описва те!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??