10.01.2019 г., 13:30 ч.

... 

  Поезия
540 1 0

Гледам във мрака, а теб те няма!
Аз искам да вървим винаги двама!
Да ме подкрепяш!
И убеждаваш, че няма провали!
Само уроци!
И дълги пътеки, по които да крачиш! 
Живот изълнен със щастие!
Рафтче да нареждаш успехите!
Безкрайно небе от звезди!
И неограничени мечти!

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??