24.04.2011 г., 20:25 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
380 0 0

Днес моята любима
попита ме с въпрос чудесен:
- Какво е любовта? Любовен стих
или пък песен?

А аз пък знам.
И искам тук и отговор да дам:

Любов е всичко
и е сал за двама.
И в нея притвор и измама няма.

И знам къде се крие.
Знайте го и вие:
Тя крие се в очи, които само тебе гледат.
Тя  е медът по устните, които твоето име шептят.
Тя крие се в дланите, създадени, за да те милват,
да те прегръщат нощем, докато заспят.

© Кирил Айдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??