9.12.2012 г., 12:09 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
363 0 0

Аз говоря ти без думи,

ти мълчиш и чакаш пролетта.

Защо остана, моля те, кажи ми?

Защо не ме остави в самота...

Когато ти си тръгнеш, ще боли ли,

отговори на тоз въпрос сега!

И недей отново да отричаш,

че си сам, макар и с мен сега.

© Мария Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??