9 dic 2012, 12:09

* * * 

  Poesía » Otra
364 0 0

Аз говоря ти без думи,

ти мълчиш и чакаш пролетта.

Защо остана, моля те, кажи ми?

Защо не ме остави в самота...

Когато ти си тръгнеш, ще боли ли,

отговори на тоз въпрос сега!

И недей отново да отричаш,

че си сам, макар и с мен сега.

© Мария Начева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??